Cumartesi

Tüvtürk Randevu

Tüvtürk randevu almak için araç muayene randevu sistemini kullanan her gün binlerce araç sahibi doğru bilgilere ulaşmak için rezervasyon sitesinin adresi arıyor. Araç muayene randevu alma ve gerekenler konusunda Tüvtürk ten bağımsız çalışan www.tuvturkrandevualma.com web sitesi ile araç muayene randevu ltd. şti. araç muayene randevu telefonu veya başvuru formu doldurarak Türkiye genelinden başvuru kabul ederek hizmet sunmaktadır. TÜVTÜRK RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN www.tuvturkrandevualma.com neler yapıyor
TÜVTÜRK araç muayene randevu almak için ücretsiz Tüvtürk randevu alma sisteminden bağımsız online telefon veya başvuru karşılığı özel bir servistir.
TÜVTÜRK; Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Antalya, Aydın, Ağrı, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yalova, Zonguldak randevu alma hizmeti sağlıyor.
www.tuvturkrandevualma.com neler sunuyor ?
  • Araç sahibi dışında bir başkası araç muayenesi yaptırabilir mi ? şirket veya şahıs araçları için prosedürler nelerdir?
  • Araç türüne göre araç muayene ücretleri ne kadardır? Araç muayene gecikme ücretleri nasıl hesaplanıyor?
  • Araç muayenesinde kontrol edilen belgeler nelerdir? Ekipmanlar ( ilk yardım seti, yangın söndürücü vb.) zorunlu mu?
  • Tüvtürk araç muayene istasyonları hafta sonu, resmi tatiller de hizmet veriyor mu? Rezervasyon ve bilgi için 7/24 ulaşabilir mi?
  • Tüvtürk istasyonların da kontrol edilen ( araçta yapılan tadilatlar, fren sistemi, elektrik aksamı, lastikler, cam filmi, xenon farlar, modifiye vb. ) noktalarda tespit edilen ağır kusur, hafif kusurlarda muayeneden geçmeye engel durumlar?
  • Muayenesi olmayan araç satışı yapılabilir mi?
  • Vergi, trafik, ogs, kgs vb. borç veya cezalar muayene yapılmasına engel teşkil eder mi?
  • Tüvtürk randevu alıp muayene istasyonuna gitmemenin bir sakıncası var mı?
  • Araç muayene öncesi randevu alma hakkı, Tüvtürk randevu erteleme ya da Tüvtürk randevusu iptal etme koşulları nedir?
  • Tüvtürk araç muayene randevu için ücretsiz Tüvtürk istasyonlara online rezervasyon nasıl alınır? Telefonla randevu almak için neler yapılması gerekir?
Tüvtürk resmi rezervasyon sisteminden bağımsız telefonla randevu almak Tüvtürk rezervasyon sistemine bağlanarak araç muayene randevuhizmetini kullanarak yahut Araç muayene randevu telefon numaramız dan tüm operatörlerden bizi arayarak, Tüvtürk istasyonlarına gereken bilgiler edinmenizi sağlayarak, araç sahiplerine özel hizmetler veriyoruz. TÜVTÜRK istasyonlarında getirilen yenilikler, araç sahiplerini yakından ilgilendiren koşullar, rezervasyon sisteminde yenilikler, bilinmesi gereken tüm güncel periyotları aktarıyoruz.

Tüvtürk Rezervasyon

Tüvtürk rezervasyon resmi site üzerinden araç sahiplerinin kendi uğraşıyla gerçekleştirilebildiği gibi, Ticari faaliyet gösteren vergi mükellefi olan Tüvtürk sitesinden bağımsız şirketimiz tarafından da araç sahiplerinin isteği üzerine minimum bir ücret karşılığında da alınmaktadır. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 3.09.2004 tarihi Resmi Gazete Sayısı: 25592 yasa ile ihaleyi alan muayene konusunda tek yetkili kuruluş “TÜVTÜRK” şirketi Ulaştırma Bakanlığı denetiminde Türkiye genelinde 194 sabit istasyonu, 2 adet motosiklet ve 73 gezici araç muayene istasyonunda görevli ortalama 4 bin çalışanı ile her noktada hizmet vererek yılda 6 milyona yakın aracın periyodik ve yola elverişlilik muayene işlemlerini, 1 milyona yakın aracın da egzoz gazı emisyon ölçümü hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Muayene de kusurlar tespit edilen araçlara ücretsiz Tüvtürk muayene tekrarı hakkı verilerek, tespit muayenesi ile birlikte muayene sayısı 10 milyona ulaşmaktadır. Gezi egzoz muayene istasyonları için menü den egzoz muayenesi yapan istasyonlar başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.